شهرستان بهار با تولید ۲۵۰ هزار تن رتبه نخست تولید سیب زمینی استان در سال ۹۸ را به خود اختصاص داده است


مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان همدان افزود: استان همدان از لحاظ سطح زیر کشت و میزان تولید سیب زمینی رتبه نخست کشور را دارا می باشد. براین اساس استان همدان دارای ۲۱ هزار و ۲۲۰ هکتار سطح زیر کشت سیب زمینی می باشد و میزان تولید سیب زمینی در استان در سال ۹۸ در حدود ۸۹۵ هزار و ۸۵۰ تن بوده است.

به گزارش ایوا به نقل از روزانه نیوز لاهوتیان افزود، شهرستان بهار با ۵ هزار و ۹۴۰ هکتار اراضی زیر کشت سیب زمینی و تولید ۲۵۰ هزار تن رتبه نخست تولید سیب زمینی استان در سال ۹۸ را به خود اختصاص داده است.


امیر لاهوتیان تصریح کرد، با توجه به حجم بالای تولید سیب زمینی در استان و نیاز به استفاده بهینه از این محصول استراتژیک، در کنار بحث تولید، تقویت و گسترش سه بخش دیگر شامل سردخانه ها، صنایع تبدیلی و صادرات نیز مورد توجه سازمان جهاد کشاورزی همدان می باشد.


وی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۵ واحد سردخانه ای با ظرفیت ۱۴۱ هزار و ۳۵۰ تن که دارای مجوز بهره برداری از سازمان جهاد کشاورزی هستند در سطح استان فعال می باشند که زمینه اشتغال ۵۵۲ نفر را فراهم نموده اند،افزود: ۵۳ واحد سردخانه ای با ظرفیت ۱۷۱ هزار و ۹۰۰ تن نیز در سطح استان در حال ساخت می باشند که میتوانند زمینه اشتغال ۵۴۹ نفر را فراهم نمایند.

لاهوتیان اظهار داشت: ۳ واحد فرآوری سیب زمینی با ظرفیت ۱۱۷ هزار تن نیز در سطح استان در حال ساخت می باشند که می توانند زمینه اشتغال ۳۰۱ نفر را فراهم نمایند.


مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی همدان با بیان اینکه صادرات سیب زمینی به خارج از کشور جهت حمایت از کشاورزان استان همواره در دستور کار این سازمان قرار دارد، اضافه کرد در همین راستا در سال ۹۷ در حدود ۱۳۶ هزار و ۶۳۲ تن سیب زمینی به ارزش ۷۰ میلیون دلار و در ۶ ماهه اول سال ۹۸ نیز ۵۴ هزار و ۲۵۰ تن به ارزش ۱۹ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار از استان همدان به کشورهای عراق، افغانستان،ترکمنستان، جمهوری آذربایجان، کویت، امارات و ارمنستان صادر شده است.

انتهای پیام/