کد خبر : 1501
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۸

اجرای طرح نسخه های الکترنیک در شهرستان بهار

اجرای طرح نسخه های الکترنیک در شهرستان بهار

اجرای طرح نسخه های الکترنیک در شهرستان بهار


مدیر کل بیمه سلامت استان همدان از اجرای طرح نسخه های الکترنیک در این شهرستان خبر داد.

به گزارش ایوا به نقل از خبرنگاران جوان ، سعید فرجی، مدیر کل بیمه سلامت استان همدان گفت:بحث الکترونیکی به نوعی حذف دفترچه است که مدتی است که مطرح شده وما نسبت به این موضوع تکالیف قانونی داریم  تا بتوانیم خدمات درستی به بیمه شدگان ارائه دهیم.

وی ادامه داد: با فعال شدن این نسخه الکترونیکی از مراجعات تکراری و غیر ضروری به پزشکان جلوگیری می شود.

مدیر کل بیمه سلامت استان همدان افزود:این نسخه الکترونیکی مراجعات را ثبت و از تجویز داروهای تکراری جلوگیری می کند.

فرجی با بیان اینکه اطلاعات ثبت شده در نسخه نویسی الکترونیکی به راحتی قابل تحلیل هستند، افزود: ثبت و نگهداری مراجعات به پزشکان، مراجع تشخیصی و داروخانه‌ها گام‌های اولیه پرونده الکترونیک سلامت بوده و از نظر درمانی نیز داشتن سابقه به پزشکان کمک شایانی خواهد کرد.

وی با تأکید براینکه پرونده الکترونیک سلامت به راحتی به تشخیص و درمان بیماران کمک می‌کند،گفت: اطلاعات بیماران و مراجعین به مراکز درمانی به سازمان بیمه سلامت در شفاف شدن هزینه‌ها  کمک می‌کند .

مدیر کل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه نسخه نویسی الکترونیکی از اشتباهات دستی جلوگیری می‌ کند، اظهار داشت: کاهش مصرف کاغذ به عنوان مدیریت سبز از مزایای نسخه نویسی الکترونیک است بنابراین نسخه نویسی الکترونیک به ‌نفع حوزه سلامت است که امیدواریم هر چه سریعتر انجام شود.

فرجی اظهار داشت: نسخه نویسی الکترونیکی در جهت استقرار پرونده الکترونیک سلامت است سازمان بیمه سلامت ٢ سال است که در استان کرمان به صورت پایلوت این طرح را برنامه ریزی و ساماندهی کرده است.

وی با بیان اینکه تمام نیازهای پزشک با مراجعه بیمار در این سامانه تعریف شده است، ادامه داد: قرار بر این بود هر استان ابتدا یک شهر را برای اجرای این طرح انتخاب کند که در همدان نیز شهر بهار معرفی شد.

مدیر کل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به اینکه بند الف ماده 74 وظایف بهداشت درمان و آموزش پزشکی با ارائه خدمات الکترونیکی سلامت مکلف است ظرف 2 سال اول اجرای قانون برنامه نسبت به استقرارسامانه پرونده الکترونیکی سلامت ایرانیان و سامانه های اطلاعاتی مراکز سلامت حداکثر ظرف مدت 6 ماه به صورت یکپارچه و مبتنی بر فناوری اطلاعات تمایل با سامانه نماید.

فرجی نسخه نویسی الکترونیکی را شامل تکلیف قانون برنامه 5 ساله امکان نظارت بهتر به بیمه شدگان ، موسسه نیاز به آمار و اطلاعات برای برنامه ریزی دقیق و لزوم استفاده از فناوری های جدید عنوان کرد.

وی هماهنگی با مراجع استانی،استانداری،نظام پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و فرمانداری تعامل مناسب با مراکز طرف قرارداد در ارسال اطلاعات و اطلاع رسانی به بیمه شدگان و فرهنگ سازی از دیگر اقدامات بیمه سلامت است.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.