برداشت سیر از 1300 هکتار از اراضی شهرستان بهار آغاز شد

به گزارش ایوا بهار عبدالحسین اکبری با اعلام این خبر بیان کرد: سیر از جمله محصولات مهم شهرستان بهار بوده و تعداد 518 نفر از بهره برداران شهرستان به کشت و کار و برداشت این محصول اشتغال دارند. وی پیش بینی کرد از این میزان مقدار 19 هزار و 500 تن برداشت شود. مدیر جهاد کشاورزی بهار گفت : برداشت سیر در بهار تا هفته اول مرداد ماه ادامه دارد و محصول برداشت شده علاوه بر بازار داخلی به استانهای دیگر نیز فرستاده میشود.
اکبری تصریح کرد با توجه به شرایط آب و هوایی و حاصلخیزی خاک اين منطقه، سیر تولیدی شهرستان بهار از کیفیت بالایی برخوردار است و با توجه به اینکه محصول سیر از لحاظ اقتصادی قابل رقابت با محصولات سبزی و صیفی و سایر محصولات پر آب بر می باشد می تواند بعنوان یک محصول با مصرف آب کمتر در تناوب زراعی سایر محصولات قرار گیرد.
به گفته وی مشکلات توسعه محصول سیر در شهرستان بهار، نبود انبارهای فنی برای ذخیره سازی و فقدان کارگاه های فرآوری صنعتی و بسته بندی است. سیر علاوه بر مصرف خوراکی بصورت تازه، سیر ترشی یا چاشنی در صنایع غذایی برای تولید فرآوردههای غذایی نقش مهمی دارد که بعنوان یگ گیاه دارویی موثر در بیماریهایی همچون فشار خون، بیماریهای قلبی، کاهش کلسترول خون و خواص ضد انگلی، ضد میکروبی، درمان بیماریهای دستگاه گوارش استفاده میشود.
انتهای پیام/
برچسب ها :اخبار شهرستان بهار ، سیر ، کشاورزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0