کد خبر : 2706
تاریخ انتشار : یکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۴

خانواده بهاری هزینه مجلس ترحیم والدین خود را صرف آزادی ۲ زندانی کردند

خانواده بهاری هزینه مجلس ترحیم والدین خود را صرف آزادی ۲ زندانی کردند

خانواده بهاری هزینه مجلس ترحیم والدین خود را صرف آزادی ۲ زندانی کردند


مدیرعامل ستاد دیه استان همدان گفت: چندی پیش خانواده ای در شهرستان بهار  به واسطه ارادت به اهل بیت (ع) هزینه مجلس ترحیم والدین خود را صرف آزادی ۲ زندانی کردند.

به گزارش ایوا بهار روحانی منش افزود: این خانواده والدین خود را به علت ابتلا به ویروس کرونا از دست دادند و همزمان با ولادت حضرت زهرا (س)، یک زندانی زن که به علت ناتوانی در پرداخت اجاره بها و قبوض با شکایت صاحبخانه، زندانی شده بود را آزاد کردند.

وی اضافه کرد: همچنین با توجه به در پیش بودن ۱۳ رجب روز میلاد حضرت علی (ع) که روز مرد نامگذاری شده، اعضای این خانواده بار دیگر با حضور در ستاد دیه زمینه آزادی یک زندانی جرائم غیرعمد را فراهم کردند.

مدیرعامل ستاد دیه استان همدان بیان کرد: جوان ۴۰ ساله دستفروش به علت کسادی بازار و ناتوانی در پرداخت بدهی ۱۰ میلیون تومانی از حدود یکماه پیش راهی زندان شده بود که این خانواده خیر ساکن شهرستان بهار هزینه پیش بینی شده برای برگزاری مجلس ترحیم را به آزادی این زندانی اختصاص دادند.

به گفته وی ۱۸۶  زندانی جرائم غیرعمد با بدهی بیش از ۴۸ میلیارد و ۴۲۷ میلیون تومان در ۹ ماه نخست امسال از زندان های استان آزاد شدند.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.