کد خبر : 2303
تاریخ انتشار : یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۰

طرح جامع شهر بهار بازنگری می‌شود

طرح جامع شهر بهار بازنگری می‌شود

طرح جامع شهر بهار بازنگری می‌شود


معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: طرح جامع ۱۱ شهر از استان که چشم‌انداز آن‌ها پایان یافته است، در سال جاری بازنگری می‌شود.

به گزارش ایوا (بهار) مریم سمایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بازنگری طرح‌های جامع شهرهای همدان، اسدآباد، تویسرکان در سال جاری به تصویب رسید و  ابلاغ طرح تفصیلی شهر بهار نیز در دستور کار قرار گرفته است.

معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان همدان اظهار داشت: بازنگری طرح‌های تفصیلی شهرهای همدان و اسدآباد در صورت تصویب اجرا می‌شود.

سمایی عنوان کرد: در طرح جامع همدان سه ناحیه‌ شمالی، مرکزی و جنوبی تعریف شده که با برنامه‌ریزی صورت گرفته طرح عمرانی آن در حال اجرا است.

وی بیان کرد: طرح مجموعه شهری همدان سال ۸۷ مصوب و سال ۹۱ مطالعات آن آغاز شد و پس از ارائه به شورای عالی شهرسازی، مهرماه سال گذشته، همدان کلانشهر شد.

معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی همدان گفت: طرح جامع شهری وسیله‌ای برای سهولت تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری است که نقش هدایتی آن جنبه‌های با ارزشی دارد.

شهر همدان بیش از ۵۷۷ هزار نفر جمعیت و پنج هزار و ۷۰۰ هکتار وسعت دارد. سرانه جمعیتی این شهر در هر هکتار ۹۳ نفر و سرانه این شاخص در کشور ۵۴ نفر در هکتار است.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.