کد خبر : 1654
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۲

نصب و راه‌اندازی دستگاه کلریناتورخطی برای اولین بار در شهرستان بهار

نصب و راه‌اندازی دستگاه کلریناتورخطی برای اولین بار در شهرستان بهار

نصب و راه‌اندازی دستگاه کلریناتورخطی برای اولین بار در شهرستان بهار


رئیس اداره کنترل کیفی و امور آزمایشگاه‌های شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان از نصب و راه‌اندازی دستگاه کلریناتور خطی برای نخستین بار در شهرستان بهار خبر داد.

به گزارش ایوا به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان، جهانگیر سلگی با اشاره به اینکه در راستای  بهبود وضعیت کیفی و بهداشتی آب آشامیدنی روستاها در سال 97 تعداد 39 دستگاه کلریناتور مایعی و گازی جدید در روستاهای تحت پوشش استان نصب و راه‌اندازی شد، گفت: بر همین اساس7 هزار و 250 خانوار با جمعیتی معادل 26 هزار نفر از مزایای آن بهره‌مند شده‌اند.

وی بابیان اینکه این دستگاه‌ها عمدتاً جایگزین دستگاه‌های کلریناتور فرسوده شدند،خاطرنشان کرد:  600 دستگاه کلریناتور مایعی و گازی در سطح روستاهای استان همدان عملیات گندزدایی آب شرب روستاها رابرعهده دارند و  خریداری، نصب و راه‌اندازی دستگاه‌های مذکور 3 میلیارد و 120 میلیون ریال هزینه به دنبال داشت.  

سلگی در همین رابطه توضیح داد: با مساعدت مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان و معاونت بهره‌برداری شرکت، دستگاه کلریناتور خطی توسط اکیپ کنترل کیفی معاونت بهره‌برداری و با نظارت اداره کنترل کیفی استان طراحی و ساخته شد که  نمونه این دستگاه برای نخستین بار در روستای فسیجان شهرستان بهار نصب و راه‌اندازی شد. 

رئیس اداره کنترل کیفی و امور آزمایشگاه‌های شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان  با اشاره به اینکه دستگاه کلریناتور خطی بدون نیاز به برق و پمپ تزریق، اقدام به مکش از مخزن محلول کلر می‌کند،بیان کرد: با تنظیم مکش محلول کلر، می‌توان کلر باقی‌مانده در آب شرب را به مقدار موردنیاز تأمین کرد.

وی یادآور شد: همچنین با ساخت حوضچه و قرار دادن مخزن محلول کلر نیاز به کانکس یا موتورخانه را حذف‌شده که با این اقدام، ضمن صرفه‌جویی در مصرف برق، هزینه‌های امتیاز برق، خرید کانکس یا موتورخانه‌ها نیز حذف  می‌شود.

سلگی همچنین از دیگر مزایای دستگاه مذکور به عدم آسیب‌رسانی محلول کلر به تأسیسات داخل چاه شامل پمپ شناور ، کابل برق، لوله جدار ،میله چاه و تزریق کلر به خط انتقال خبر داد. 

گفتنی است؛ طراحی و ساخت دستگاه مذکور توسط “رضا کلوندی” و “افشین همتی” تحت نظارت اداره کنترل کیفی و امور آزمایشگاه‌های شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان صورت گرفته است.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.