کد خبر : 3798
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۱

رشد ۱۲۰۰ درصدی بودجه شهرداری بهار؛ تأکید بر پروژه‌های مردم‌محور و رضایت عمومی

رشد ۱۲۰۰ درصدی بودجه شهرداری بهار؛ تأکید بر پروژه‌های مردم‌محور و رضایت عمومی
شهرداری و شورای اسلامی شهر به منظور بهبود خدمات شهری و رضایت شهروندان، بودجه شهرداری بهار را از 20 میلیارد تومان در سال 1400 به 240 میلیارد تومان در سال آینده افزایش داده است.

به گزارش ایوا بهار به نقل از سپهر؛ شاهین فرجی‌فر در جمع خبرنگاران اضافه کرد: این بودجه براساس نیازسنجی و در راستای رضایت مردمی تدوین شده؛ این مهم درحالی است که بودجه شهرداری مرکز استان در سال آینده نسبت به امسال حدود 13 درصد رشد خواهد داشت.
وی اظهار کرد: همه پروژه‌های شهرداری در سال گذشته مردم‌محور بوده و اعتبار استانی و شهرستانی نداشته است؛ مردم پای کار آمدند و امیدواریم با عنایت فرماندار بهار، پروژه‌های شهرداری در بودجه امسال نقش داشته باشند.
این مقام مسئول بزرگ‌ترین دستاورد شهرداری در سال جاری را تحقق رضایت مردمی عنوان کرد و گفت: منتقد و غیر منتقد به رضایت مردم از شهرداری اذعان دارند و اگر می‌خواهیم مردم را با نظام همراه کنیم، باید رضایت مردمی را با کار مضاعف به‌دست آوریم.
وی اظهار کرد: شهرداری 700 نوع وظیفه برعهده دارد و ایجاد رضایت مردمی سخت است و کار کردن در شهرداری، «جهاد» محسوب می‌شود.
این مقام مسئول افزود: کاهش هزینه‌های ضروری و شفافیت، در دستور کار قرار دارد؛ شهرداری بهار سازمان مدیریت و سازمان برنامه و بودجه نیست که مراسم‌ها را گردن آن بیندازند، شهرداری خود حوزه فرهنگی دارد و اعتبارات را در آن حوزه هزینه می‌کند. ما اجازه نداریم پولی که از مردم گرفته می‌شود را صرف پذیرایی مراسم‌ها کنیم، مردم از ما پروژه‌های زیربنایی می‌خواهند.
وی اظهار کرد: یکی از مزایای تصویب طرح تفصیلی، افزایش سرانه تجاری شهر بهار از پنج هکتار به 15 هکتار و ایجاد ثروت برای مردم است.
شهردار بهار با اعلام اینکه حجم پروژه‌های شهرداری در سال آینده دو برابر خواهد شد، گفت: اجرای پروژه‌ها تحت تأثیر سال انتخابات قرار نخواهد گرفت و پروژه‌های عمرانی در دست اجرا طی 6 ماهه اول سال به بهره‌برداری می‌رسد.
فرجی‌فر افزود: روال طبیعی بودجه در شهرداری 40 درصد عمرانی و 60 درصد جاری است، اما امروز شهرداری بهار بودجه جاری را به 33 درصد رسانده که نتیجه آن، حصول رضایت مردمی است.
وی اعلام کرد: در دو سال گذشته 130 معبر فرعی آسفالت شد و در سال آینده آسفالت معابر اصلی ازجمله خیابان امام و معابر مشکل‌دار اجرا می‌شود.
این مقام مسئول افزود: طرح مطالعاتی کمربندی شهر بهار انجام شده و این پروژه از میدان شهیدسلیمانی آغاز می‌شود و تا پشت مصلی ادامه می‌یابد؛ بخشی از این پروژه سه هزار میلیارد تومان نیاز دارد که ما به‌عنوان پایه کار، از میدان شهیدسلیمانی بخشی از تملک را انجام می‌دهیم و کمربندی دیگر شهر نیز از قسمتی نرسیده به میدان بهار تا پشت فرمانداری انجام می‌شود که نیاز یک شهر است.
فرجی‌فر ادامه داد: دولت موظف است در شهرهایی که در محورهای مواصلاتی بزرگراه‌ها قرار دارند، تمهیداتی اندیشد تا مشکل عبورومرور نداشته باشند.
وی ابراز کرد: براساس نیازسنجی، امسال طرح مطالعاتی شهرداری برای ایجاد تقاطع غیر همسطح با محوریت خروج از بهار انجام می‌شود تا همشهریان بدون خطر و ترافیک از شهر خارج شوند؛ درحالی که کلان‌شهرها هم با توجه به هزینه‌های زیاد، به تقاطع غیر همسطح ورود نمی‌کنند. شهرداری بهار در این حوزه وارد شده، زیرا یکی از محورهای توسعه در شهرها، راه‌های مواصلاتی آن‌ها است.
شهردار بهار اعلام کرد: شهرداری و شورای اسلامی شهر بهار مخالف ایجاد زیرگذر در میدان شهیدسلیمانی هستند و آماده سامان‌دهی میدان شهیدسلیمانی و محیط پیرامون آن هستیم؛ پیشنهاد شهرداری افزایش محدوده به داخل بهار از چهار طرف میدان به شعاع 500 متر است و زیرساخت‌های گردشگری نیز ایجاد خواهیم کرد.
شهردار بهار تصریح کرد: شهر بهار مستعد توسعه است و گنجایش 200 هزار جمعیت را دارد؛ به‌جای ایجاد شهرهای جدید با هزینه‌های سرسام‌آور، می‌توان به بهاری 200 هزار نفری اندیشید.
وی گفت: در بودجه سیاست‌هایی ازجمله عدالت‌محوری در توزیع امکانات، تمرکززدایی از یک ناحیه در شهر و اجرای پروژه در نقاط گوناگون، توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و آغاز اجرای کمربندی در شهر لحاظ شده است.
این مقام مسئول افزود: با مشارکت بخش خصوصی پروژه 62 واحدی در چهارراه شهیدسلیمانی آغاز شده و شهرداری به‌عنوان تسهیلگر و راهبر این پروژه نقش ایفا می‌کند.

«شهر بهار» دارای فرصت‌های سرمایه‌گذاری ناب است
شهردار بهار در بخش دیگر سخنان خود گفت:‌ با تصویب وزارت کشور و با کمک دادستان، املاک در مسیر تعریض بلوار کشاورز تخریب می‌شود.
وی به تسهیلات ارائه‌شده در حوزه بازآفرینی شهری اشاره کرد و افزود: در محلات کم‌برخوردار امتیازات خوبی برای مقاوم‌سازی مسکن از سوی وزارت راه و شهرسازی تصویب و ابلاغ شده است و متقاضیان می‌توانند در بافت فرسوده شهری از این امتیازات بهره‌مند شوند.
فرجی‌فر خاطرنشان کرد: در بحث ساخت‌وساز حاشیه میدان شهیدسلیمانی شهرداری هیچ تخلفی نداشته و برابر با طرح تفصیلی پروانه داده است.
شهردار بهار با تأکید بر افزایش فضای سبز، گفت: به این منظور تملک اطراف پارک بانوان بهار انجام شده و در سال آینده شاهد طرح افزایشی پارک بانوان خواهیم بود؛ این پارک به چهار هزار متر افزایش می‌یابد.
فرجی‌فر افزود: ایجاد چمن مصنوعی برای استفاده مردم به‌صورت رایگان در راستای رویکرد فرهنگی اجتماعی شهرداری، در دستور کار است.
این مقام مسئول اضافه کرد: پارک سه‌ونیم هکتاری در 6 ماهه نخست سال آینده برای استفاده مردم آماده می‌شود و فعال‌سازی قسمت زیست شبانه با مشارکت بخش خصوصی آغاز می‌شود؛ همچنین اقدام برای کارتینگ خصوصی ساختمان بولینگ و بیلیارد نیز انجام می‌شود.
وی ادامه داد: در سال آینده زمین‌های کنار پارک سه‌ونیم هکتاری نیز برای افزایش فضای فضای سبز، تملک خواهد شد؛ زیرا این پارک قابلیت افزایش تا 10 هکتار را دارد تا با ایجاد زیرساخت‌ها، شاهد سفر معکوس به شهر بهار باشیم. «بهار» شهری با فرصت‌های سرمایه‌گذاری ناب است و ما با اتکا به مردم، پروژه‌ها را اداره خواهیم کرد.
شهردار بهار گفت: در سامان‌دهی ترافیک، به فرهنگ‌سازی با بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های غیر دولتی و ممیزی ساختار با اجرای «طرح جامع ترافیک» نیاز داریم.
وی خاطرنشان کرد: مسائل و مشکلات یک‌شبه به‌وجود نیامده که انتظار مرتفع کردن آن‌ها در کوتاه‌ترین زمان را داشته باشیم؛ اما شهرداری و شورای اسلامی شهر با تمام توان و به‌صورت منسجم و با همراهی یکدیگر در تلاش برای ساختن شهری بهتر برای شهروندان هستند.
این مقام مسئول افزود: در برف‌روبی هفته گذشته شهرداری بهار با 20 نیروی خدمات شهری و چهار دستگاه ماشین‌آلات اقدام به بازگشایی معابر کرد و مردم مشارکت‌پذیر شهر بهار نیز پای کار آمدند.
شهردار بهار تصریح کرد: با وجود میل باطنی برای اعمال ماده 9 اقدام کردیم و این مهم به تصویب شورا و وزارت کشور رسیده و با کمک دادستان، به‌زودی املاک در مسیر تعریض بلوار کشاورز تخریب خواهند شد، زیرا نمی‌توانیم پروژه را متوقف کنیم.
وی تشریح کرد: در جهت کاهش مشکل مسکن به‌عنوان یکی از مؤلفه‌های رفاهی مردم طرح تفکیک سمت راست بلوار بسیج آغاز شد و در اردیبهشت‌ماه خیابان‌کشی انجام می‌شود.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مالکینی که در معابر بالای 12 متر شرایط ایجاد تجاری را دارند، با مراجعه به واحد شهرسازی و به‌صورت قانونی، می‌توانند ملک خود را به کاربری تجاری تغییر دهند.
وی اظهار کرد: در پروژه‌های شهرداری کیفیت بسیار مهم است و همه پروژه‌ها آزمایش کنترل کیفی و آزمایش مکانیک خاک را خواهند داشت؛ ما سعی کرده‌ایم دستگاه نظارت خوبی باشیم.
* ضرورت حفظ منابع شهرداری و دفاع از دستاوردها
رئیس شورای اسلامی شهر بهار نیز گفت: با کمک شهرداری و شورای اسلامی شهر بهار 40 هکتار زمین برای مسکن ملی بهار تأمین شد.
سعید ماهری‌پیرو ابراز کرد: مشکلاتی از گذشتگان به ارث رسیده و انرژی زیادی از ما گرفته است که می‌توان به جزیره شادی و پروژه ولایت اشاره کرد؛ درحال حاضر نیز راه و شهرسازی اقدام به تملک اراضی مسکن ملی در محدوده شهری کرده که این اقدام ممنوع است.
این مقام مسئول اضافه کرد: در راستای کمک به خانه‌دار شدن مردم، 40 هکتار زمین به محدوده خدماتی شهر بهار افزوده شد که 20 هکتار آن به مسکن ملی اختصاص یابد؛ با توجه به نیاز، بعدها تمام 40 هکتار به مسکن ملی اختصاص یافت.
وی تأکید کرد: حفظ منابع شهرداری و ثروت و دفاع از دستاوردهای شهرداری وظیفه ما است تا آیندگان نیز بتوانند این شهر را اداره کنند.
ماهری‌پیرو ادامه داد: با وجود اینکه طبق قانون تأمین زمین مسکن ملی و توافق به این منظور در داخل محدوده خدمات شهری ممنوع است، اداره راه و شهرسازی شهرستان بهار در داخل محدوده خدمات شهری وارد معامله و مذاکره شده و منافع مردم شهر بهار را از این نظر لحاظ نمی‌کند؛ ما اجازه نخواهیم داد این اتفاق بیفتد.
وی افزود: زمزمه‌هایی مبنی بر اینکه شورای اسلامی شهر اجازه تخصیص اراضی به مسکن ملی را نمی‌دهد، به گوش می‌رسد که به‌شدت تکذیب می‌شود و مطابق قانون تملک زمین برای مسکن ملی داخل محدوده خدمات شهری تجاوز به حق مردم بهار است.
این مقام مسئول ابراز کرد: حُسن نیت شهرداری و شورای اسلامی شهر بهار با تخفیف چهار میلیارد تومانی بابت پروانه ساختمانی مسکن مهر ثابت شد و در اینجا نیز طبق قانون از حق مردم بهار دفاع می‌کنیم.
رئیس شورای اسلامی شهر بهار تصریح کرد: در واگذاری و مزایده زمین منابع طبیعی در اراضی قرق، بنا بر کمبود آب شرب در بهار، شورای اسلامی شهر بهار با هوشمندی وارد شد و با کمک امام‌جمعه و دادستان بهار، جلوی مزایده گرفته شد؛ شروطی برای این مزایده اضافه شده است که با در اولویت بودن تأمین آب شرب مردم بهار و کشت محصولات کم‌آب‌بر، مزایده در آینده انجام شود.
ماهری‌پیرو با ابراز امیدواری در اجرای پروژه‌های اساسی طی سال آینده، گفت: پروژه‌های خوبی برای سال آینده پیش‌بینی شده که رسانه‌ها با اطلاع‌رسانی می‌توانند امید را در دل مردم زنده نگه دارند.
وی با تقدیر و تشکر از شهردار بهار، اذعان کرد: با مدیریت مطلوب شهردار بهار، حقوق و مزایای کارکنان و کارگران به‌موقع پرداخت می‌شود و پروژه‌ها نیز با قدرت و قوت درحال اجرا است.
این مقام مسئول در پایان سخنانش موضوع حریم سیاسی را دغدغه مردم بهار دانست و گفت: با توجه به اینکه حریم سیاسی خواسته مردم است، به‌جد پیگیری می‌شود و از تمام افراد تأثیرگذار مشورت و کمک گرفته شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.