کد خبر : 3521
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۳

کشت گیاهان دارویی در ۲۲ هکتار از مزارع بهار

کشت گیاهان دارویی در ۲۲ هکتار از مزارع بهار
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار ازکشت گیاهان دارویی در ۲۲ هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد.

به گزارش ایوا بهار به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ عبدالحسین اکبری گفت: گیاهان دارویی شامل آنغوزه در سطح چهار هکتار، سیاه‌دانه، گل ختمی، زیره سبز، بابونه به مساحت پنج هکتار کشت شد.

او گفت: یکی از سیاست‌های اصلی جهاد کشاورزی این شهرستان تغییرالگوی کشت از کشت محصولات آب بر به سمت کشت گیاهان بسیارکم آب بر مانند گیاهان دارویی است

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار تصریح کرد: گیاهان دارویی و شناساندن نقش حیاتی آن‌ها در پیشبرد اهداف ملی، منطقه‌ای و جهانی برای تحقق سلامت و خودکفایی دارویی، ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی اهمیت بالایی دارد.

اکبری گفت: در این شهرستان ۲۲ هکتار زعفران کاشته شده است و محصولات به دست آمده به استان‌های دیگر صادر می‌شود.

اوافزود: کاشت زعفران در شهرستان بهار بازدهی خوبی داشته است بطوریکه در یک نمونه از یک هکتار زمین تحت کاشت زعفران، ۱۱ کیلو زعفران برداشت که از مرغوبیت بالایی برخوردار است، بطوریکه از خراسان برای خرید این محصول مشتری دارد.

مسئول تولید گیاهان دارویی جهاد کشاورزی شهرستان بهار ادامه داد: طرح جهش کشت گیاهان دارویی در شهرستان بهار بصورت آزمایشتی در دست اجراست و در این طرح بذر رایگان در اختیار کشاورز قرار می‌گیرد.

دبیری تاکید کرد: همچنین در طرح جهش برای گیاهان دارویی تا ۷۰ درصد از هزینه‌های کشت به کشاورز پرداخت می‌شود تا کشاورزان با نحوه کشت و برداشت این محصول بخوبی آشنا شوند.

او با اشاره به کاشت ۲۷ هکتاری گل محمدی در این شهرستان افزود: در این مزرعه که بصورت نمونه کشوری است، بخش فراروی نیز ایجاد شده است که برای کشاورز ارزش افزوده دارد.


دبیری میزان کشت گیاهی دارویی آنغوره را چهار هکتار دانست و تاکید کرد: کشت آنغوزه گامی مثبت در توانمند سازی جامعه محلی و کمک به بهبود معیشت ساکنان محلی است و مصرف پایین آب، سوددهی بالا و امکان صادرات محصول از مزایای کاشت این محصول است.


استان همدان با داشتن ۴/۴ درصد از تولیدات بخش کشاورزی، یکی از قطب‌های مهم کشاورزی کشور است به نحوی که بخش کشاورزی ۲۹ درصد اشتغال و ۲۵ درصد ارزش افزوده فعالیت‌های اقتصادی این استان را به خود اختصاص داده است.

بخش کشاورزی استان همدان همچنین ۵/۴ درصد از تولیدات و ۴/۳ درصد از ارزش افزوده بخش کشاورزی کشور را دارد.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.